A megtisztított, és nagyobb kockára vágott hagymát a zsíron üvegesre pároljuk, majd a lángról lehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát, borsot, darált paprikát, és jól összekeverjük. Beleforgatjuk a megtisztított húst. Megszórjuk a sóval. Felengedjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt, mérsékelt lángon addig főzzük, míg a villa hegye könnyen a húsba megy. Ezután a fedőt eltávolítva hagyjuk a maradék vizet elfőni. Közben érdemes óvatosan néhányszor átmozgatni, hogy véletlenül se ragadjon oda a hús.
Hozzávalók:
1 db csirke (feldarabolva)
1.5 ek sertészsír
4 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 közepes db paprika
1 kávéskanál pirospaprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
víz
Hungarian Chicken Stew
chickenstew, chicken, stew, onion, garlic, pepper, redbellpepper, meat, csirkeporkolt, meatlover, food, instafood, LG, LGG4, G4, gyomaendrod, hungary
Új hozzászólás