Ugrás a tartalomra

Csirkepörkölt

A megtisztított, és nagyobb kockára vágott hagymát a zsíron üvegesre pároljuk, majd a lángról lehúzva hozzáadjuk a fűszerpaprikát, borsot, darált paprikát, és jól összekeverjük. Beleforgatjuk a megtisztított húst. Megszórjuk a sóval. Felengedjük annyi vízzel, ami épp ellepi. Fedő alatt, mérsékelt lángon addig főzzük, míg a villa hegye könnyen a húsba megy. Ezután a fedőt eltávolítva hagyjuk a maradék vizet elfőni. Közben érdemes óvatosan néhányszor átmozgatni, hogy véletlenül se ragadjon oda a hús.

Hozzávalók:
1 db csirke (feldarabolva)
1.5 ek sertészsír
4 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 közepes db paprika
1 kávéskanál pirospaprika
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
víz

Hungarian Chicken Stew
chickenstew, chicken, stew, onion, garlic, pepper, redbellpepper, meat, csirkeporkolt, meatlover, food, instafood, LG, LGG4, G4, gyomaendrod, hungary

Létrehozva:
Kategória:
Kapcsolódó oldalak:

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Videoblog vagy vlog

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.