Savanyú káposzta

Létrehozva:
Kategória

Savanyú káposzta, a téli vitaminforrás
(Töltött káposzta alapanyaga)

A gondos tisztítás után a káposztafejeket szeletelőgépen vékonyan felszeleteljük. A gyalult káposztát műanyag hordóba rétegezzük. Minden réteget egyenletesen sózzuk, fűszerezzük. Helyezhetünk közé egész fej káposztát, melynek a torzsáját kifúrjuk, a lyukat pedig teletömjük sóval. Az egész fejeket szeletelt káposztával fedjük, soronként tömörítjük.

Hozzávalók 
35 kg káposzta reszelék
11 db (18 kg) tisztított fejes káposzta
1.06 kg (106 dkg) konyhasó
7 dkg egész feketebors (Fitodry Kft. (Dévaványa))
3 dkg babérlevél (Fitodry Kft. (Dévaványa))
7 dkg egész köménymag (Fitodry Kft. (Dévaványa))

Homemade Sauerkraut
sauerkraut, cabbage, savanyukaposzta, kaposzta, konyhakert, vegetable, vegetables, organic, fresh, bio, veganfood, localfood, LG, LGG4, G4, gyomaendrod, hungary


Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kapcsolódó oldalak


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.