Pöszméte / Egresleves

Kategória
Fényképezőgép / Kamera

A pöszmétét megtisztítjuk, megmossuk, majd hozzáadjuk a sonkalét. A lisztből a tejföllel habarást készítünk, és a leveshez keverjük. A tojást egyenként felütjük és egyenként óvatosan a forró levesbe engedjük. Tálaláskor hozzáadjuk a sonka darabokat és a sonka bőrt.

Hozzávalók:
0,5 kg pöszméte
1,5 l sonkalé
0,5 dkg sonka darabok
0,2 dkg sonka bőr
4 db közepes sárgarépa
4 db tojás
1,5 dl tejszín
1 evőkanál liszt
10 dkg cukor 
1 csipet törött bors
1 csipet só

Gooseberry soup (Pöszméte, köszméte, egresleves)
gooseberry, soup, gooseberries, redgooseberries, onegreenworld, vegan, veganfood, greenfood, fruit, egres, poszmete, ham, hambone, meat, snack, countryham, pork, food, cooking, instafood, husvetisonka, sonka, mangalica, pig, egg, huawei, huaweip30pro, p30pro, gyomaendrod, hungary

Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Pöszméte / Egresleves
Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

YouTube-csatorna

Kapcsolódó oldalak

Kategória
+14 fotó

Főzés és az 1 napig tartó préselés után a sonka elnyeri végső színét, formáját, zamatát.


Kategória
+5 fotó

Pöszméte, köszméte, egres


Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.